ÎNȘTIINȚARE

 

Dragi cetățeni, având în vedere faptul că în ultima perioadă de timp, la nivel național, a crescut numărul cazurilor de SARS-CoV-2 (cu varianta DELTA) , pentru a preîntâmpina răspândirea acestui virus, în acest an Primăria și Consiliul Local Ungureni au decis anularea festivității dedicate ”Zilei Comunei” din data de 15.08.2021.

 

Deși nu vor fi evenimente organizate de Primărie preconizăm că vor fi prezenți comercianții ambulanți care vor amplasa tarabe cu atracții copilărești, gherete cu gustări și răcoritoare, și celebrul scrânciob.

 

Precizăm că în hotărârea C.N.S.U. se prevede că pot fi organizate evenimente culturale cu condiția ca toți participanții să fie vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2. Întrucât la nivelul comunei rata de vaccinare este scăzută și nu pot fi îndeplinite condițiile prevăzute de această hotărâre, suntem nevoiți să anulăm acest eveniment mult așteptat de către toți locuitorii comunei, cu promisiunea ca, anul viitor, dacă situația epidemiologică ne permite, ne vom organiza exemplar pentru ca toți locuitorii să se bucure de această sărbătoare.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

 

Primar,

Vasile BIBIRE

 

 

ANULARE EVENIMENT ZILELE COMUNEI 15 AUGUST 2021